مقاله

کال کباب با پودر بادمجان

کال کباب با پودر سیر

کال کباب

پودر بادمجان دوقاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
آب یک استکان کوچیک
کمی چوچاق(سبزی محلی گیلان) یا نعنا
آب انار یا رب انار ب میزان دلخواه

پودر بادمجان رو با یک استکان آب مخلوط میکنیم یک ساعت استراحت میدهیم تا خیس بخورد
بعد پودر گردو و پودر سیر را به بادمجان اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
کمی چوچاق برای خوشبو شدن یا اگه نبود نعنا اضافه میکنیم
در اخر هم آب انار را اضافه میکنیم

خوشمزه مون آماده شد
به همین راحتی😊
به همین خوشمزگی😋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *