مقاله

آشپزی با پودر بادمجان

  • کوکوی بادمجان

مواد لازم:
۳۰گرم پودر بادمجان
یک استکان آب
۳عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق آرد برنج
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

پودر بادمجان رو با یک استکان آب مخلوط میکنیم یکساعتی بهش استراحت میدیم تا پودر خیس بخوره
بعد تخم مرغ و پودر سیر(میشه جای پودر سیر از برگ سیر هم استفاده کرد) نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم خوب خوب هم میزنیم
بعد میریزیم تو ماهیتابه ای که از قبل گرم کردیم
در ماهیتابه رو میذاریم با شعله کم اروم بپزه
به همین راحتی☺️
به همین خوشمزگی????

پودر بادمجان مناسب برای بیماران دیابتی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *