مقاله

آشنایی با فرآیند تولید محصولات سلامت درنیکا

محصول خام باکیفیت از مراکز عمده فروشی تهیه شده ودر کارگاه شستشوی کامل صورت گرفته و با دستگاه اسلایسر صنعتی (بسته به نوع محصول خام ) در ضخامت مختلف خرد می شود . سپس در سینی های مخصوص چیده میشود و در داخل دستگاه خشک کن قرار داده میشود و هرگونه ضایعات در سه مرحله شستشو خردکن و چیدن از مدار تولید خارج می شود. محصول خام طی مدت 9 الی 13 ساعت در دمای 55 الی 65 درجه طی فرآیندی کاملا کنترل شده( از طریق سنسورهای دما-رطوبت-تهویه ) آماده و در پاکت های مناسب بسته بندی میشود این محصولات عاری از هر گونه مواد نگهدارنده شیمیایی و افزودنیهای غیر مجاز است از جمله محصولات سلامت درنیکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: پودر سیر، پودر لبو، پودر فلافل، پودر پیاز، پودر گوجه‌فرنگی، پودر سوخاری، پودر جوانه گندم، پاپریکا، پودر بادمجان، ورق لیموترش

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *